Bagaimana anda merancang kerjaya dagangan anda?

Hanya apa yang rutin harian anda untuk menganalisis pasaran, menubuhkan serta melaksanakan perdagangan anda? Hanya apa yang anda lakukan selepas itu? Tepat bagaimana anda mengendalikan profesion anda apabila mereka hidup? Tepat sekali apa yang pelan anda?
Saya fikir anda akan pasti seperti ringkasan cepat daripada bagaimana saya bercadang profesion saya dan juga apa perdagangan biasa sehari-hari saya biasanya menyerupai.

Walaupun ia sebenarnya telah beberapa tahun kerana saya adalah seorang pelabur mula, saya ingat benar-benar jelas betapa ia dirasai. Anda dengan mudah boleh benar-benar berasa terbeban dan keliru, bahkan hilang. Pelajaran hari ini diharap akan memberi anda beberapa sokongan dengan membantu anda untuk melihat apa yang saya lakukan apabila saya sedang menyiapkan perdagangan. Anda mungkin akan menyedari bahawa anda telah benar-benar membuat ia jauh lebih sukar berbanding ia sebenarnya telah menjadi …

instaforex rebate

Berikut adalah bagaimana saya bercadang profesion saya …

Cepat selepas bangun dari tidur dan juga minum arak segelas besar air, saya biasanya akan menyemak dan juga bertindak balas terhadap e-mel daripada pelajar-pelajar saya dan juga saya akan pasti juga mempunyai melihat cepat pada apa yang berlaku dalam satu malam dalam beberapa pasaran yang ketara Saya mematuhi. Oleh kerana saya sering menyedarkan hak seluruh apabila sesi UNITED STATE itu menutup, ia adalah masa yang sesuai untuk saya melihat graphes sehari-hari dan akhir data kadar hari untuk melihat jika ada yang sangat baik profesion tindakan Kadar menubuhkan. Aku akan membuat nota mental apa-apa jenis perdagangan jelas bahawa saya melihat atau apa-apa jenis dagangan bakal saya lihat pada masa ini.

Sekarang, sama ada perdagangan adalah menubuhkan atau tidak, saya akan menutup komputer riba saya dan juga pergi makan sarapan pagi dan kemungkinan besar membuat lawatan ke kafe dan mendapatkan kopi dengan separuh saya dengan lebih baik.

Selepas itu, saya biasanya akan mempunyai ringkas lagi kita lihat di graphes, bergantung kepada jika saya melihat profesion menubuhkan daripada apabila saya check out carta sekitar UNITED STATE / New york bandar rapat. Jika saya melihat sesuatu yang mewujudkan ketika itu, saya paling pasti akan melihat graphes selepas makan pagi saya dan juga kopi, ini adalah apabila saya mempunyai lebih dekat dengan melihat untuk melihat jika saya ingin mengambil profesion, atau tidak. Jika saya benar-benar tidak lihat menyediakan sesudah Aku kemungkinan besar tidak walaupun mempertimbangkan pasaran hari ini, sebaliknya, saya sedang melakukan perkara lain apa-apa; barangan rumah, dan sebagainya. Keuntungan adalah, saya tidak duduk-duduk menyasarkan untuk dagangan ‘mendapati’ yang biasanya tidak ada. Jika sesuatu yang tidak pop keluar kepada saya sekarang apabila saya lihat pada carta pada waktu pagi, saya tidak membayar banyak perhatian kepada pasar untuk satu lagi 8 hingga 12 jam.

Apa yang saya sebenarnya hanya menjelaskan kepada kamu adalah apa yang saya pasti akan mengambil kira yang akhir kaedah perdagangan hari, dan ia betul-betul bagaimana saya cadangkan anda berdagang. Kami tertumpu pada maklumat akhir-of-hari, dan juga bukan pada semua salah langkah kecil yang berlangsung pada carta intraday. Sekarang, saya tidak mendakwa anda perlu tidak pernah kita lihat pada carta intraday, kerana seperti yang anda boleh mengiktiraf, saya lakukan seperti graf 4 jam dan saya juga mendidik graf 1 jam dalam perjalanan dagangan saya.
Tepat apa yang saya mendakwa adalah bahawa anda harus hanya melihat mereka graphes urusniaga harian saya berbincang lebih apabila anda menganalisis graphes setiap hari di pagi anda yang dijadualkan secara tetap serta masa analisis pasaran petang. Pada asasnya, saya cadangkan anda melabur tidak lebih daripada 20 hingga SETENGAH JAM AN dua kali sehari, mengenai 8 hingga 12 jam selain, check-out, carta / pasaran. matlamat di bawah adalah 2 perkara:

Jika tiada dagangan bermunculan keluar pada anda pada awal pagi, bermakna ada benar-benar tiada menubuh ketara, ada kemungkinan apa-apa bernilai mempertaruhkan wang tunai anda.

Analisis dan juga profesion setup …

Semakin lama anda duduk di sana mengambil lihat pada graphes, serta lebih kali anda melakukannya sepanjang hari atau malam, yang paling besar kemungkinan anda untuk mendapatkan dalam profesion yang bodoh dan tunduk kepada godaan untuk over-perdagangan. Ini adalah bagaimana anda menumpahkan tunai. Dapatkan digunakan untuk tidak tinggal dalam perdagangan, terimalah, menghargainya, disebabkan oleh hakikat bahawa ini adalah bagaimana anda mengekalkan pembiayaan dagangan anda yang membayangkan ia pasti akan wujud apabila perdagangan besar tidak pergi bersama-sama, yang kemudiannya, bermakna anda akan mempunyai lebih banyak wang untuk berdagang tetapan dimensi yang lebih besar jika anda inginkan.

OK, membolehkan ini menganggap bahawa saya JPS tanpa ragu-ragu melihat susunan profesion yang saya suka pada awal pagi apabila saya pada mulanya memeriksa graphes hari itu. IF yang memegang benar, di bawah adalah hanya apa yang saya lakukan seterusnya:

Saya sedang mencari mata seperti: Pattern – Tepat sekali apa yang hari-hari fad carta pasaran ini, jika apa-apa jenis? Trick Graf levels – Exist apa-apa jenis ijazah carta penting berhampiran? Adalah isyarat yang saya suka dalam talian dengan corak graf harian dan / atau pada tahap carta penting?

Saya kemudian akan membuat penilaian yang lebih luas pada carta untuk melihat jika susunan Saya dikesan awal hari itu adalah bernilai mengambil atau sebaliknya.

Tepat sekali apa yang kemungkinan bahaya / ganjaran praktikal ke atas perdagangan ini? Bolehkah saya mendapatkan 1: insentif ancaman 2 atau jauh lebih baik sebelum berikut penting ho ijazah rizontal mula bermain? Pertimbangkan graf di bawah, isyarat memperoleh bar pin adalah satu profesion yang baik untuk mengambil disebabkan oleh hakikat bahawa ia adalah satu isyarat jelas (berbeza dan melekat keluar dari dekat oleh aktiviti harga), ia juga mempunyai terdekat momentum menaik -term / baru-baru ini di belakangnya dan juga banyak kawasan lari ke sebelum terbalik ke tahap penting seterusnya datang ke play.Keep dalam fikiran, seperti yang saya telah pergi ke atas dalam artikel ini, saya bercadang untuk melihat sekurang-kurangnya 2 daripada 3 daripada TLS (Trend, Ijazah, Signal) pembolehubah menjajarkan supaya saya melihat bidang ini sebagai bernilai mengambil.